Team Caboverde

Back to basic in Oeganda voor het Rode Kruis
van totaal € 10.000 (78%)

Januari 2020 Kaapverdië. That’s where our friendship begins. Een wandelvakantie met een groep. Er snel achterkomen dat we hetzelfde wandeltempo hebben en dat als je dagelijks een hike hebt van 5-6 uur je elkaar snel leert kennen.

Fijn ook in een groep, iedereen is er met hetzelfde doel en heeft dezelfde instelling. Dus na onze beklimming van Poco do Fogo (2.829 meter) is Mount Elgon (4.321 meter) voor ons een logische bestemming. En met een groep én wandelen en ook nog eens voor een goed doel! 

Wij zetten ons graag in voor het Oegandese Rode Kruis. Help jij mee onze sponsorgelden voor deze reis van 19-29 september 2021 bijeen te krijgen? Alvast bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.