Ellen & Nienke in actie voor het Rode Kruis

Bestel nu Expedition Slockdown!
van totaal € 7.000 (73%)
Nog te gaan

Expedition Slockdown is een escapespel voor bij je thuis. Je waant je hiermee echt even op expeditie in Oeganda. In dit raadselachtige spel is zo veel mogelijk de Oegandese realiteit nagebootst. Kan jij door het proeven van Oegandese koffie en het oplossen van diverse raadsels de code kraken van de vergrendelde fles wijn?

Door het bestellen van dit spel steun je het Oegandese Rode Kruis. 100% van de opbrengst gaat hier naar toe. Dit bedrag zullen wij tijdens onze eigen expeditie in Oeganda aan het Oegandese Rode Kruis overhandigen. 

Spel informatie
Geschikt voor: 1-4 spelers. Speel je het op afstand? Bestel dan per huishouden een box.
Speelduur: circa 2.30 uur, geen tijdslimiet aan verbonden
Prijs: €50,- excl. verzendkosten
Inhoud: o.a. 4 spelrondes met verschillende Oegandese koffies en een fles Afrikaanse rode kwaliteitswijn (NIX18)

Hoe te bestellen?
Mail je naam, je telefoonnummer en bij bezorging je adresgegevens naar Expedition_Slockdown@hotmail.com
Bezorgen: verzendkosten €7,25 per box (via Post NL). We streven ernaar de box binnen vijf werkdagen te verzenden. Afhalen: afhalen op locatie in Groningen is in overleg ook mogelijk. Communicatie hierover bij voorkeur per mail. 

Gelieve €50,- (+ eventuele verzendkosten) overmaken op NL79 ASNB 8830 5988 28 t.n.v. N. Bruins onder vermelding van je voor- en achternaam.

Deel je ervaring op Instagram en tag ons onder @expedition_slockdown.
Hoe meer mensen we weten te bereiken, hoe meer mensen we kunnen helpen in Oeganda. 
Meer weten over de situatie in Oeganda en onze beweegredenen? Kijk dan op onze individuele pagina's. 

Bedankt! De expeditie kan beginnen..

Liefs Ellen en Nienke

       

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.