Monique loopt voor Red Cross Oeganda

Monique Oosterbaan
from €3,500 (109%)

Graag wilde ik voor mijn 50ste verjaardag iets doen voor een goed doel waarbij ik ook mijzelf zou uitdagen. Destijds werkte ik nog bij de Rabobank en gemotiviveerd door hun slogan "Growing a better world together"  heb ik mij ingeschreven voor deze wandeltocht van ruim 80 km bergopwaards om een bijdrage te leveren aan de vele projecten die het Rode Kruis in Oeganda verzorgd. Hoe mooi is het om de projecten waarvoor ik deze fundraising ben gestart, straks ook zelf te bezoeken zodat ik met mijn eigen ogen kan zien dat het geld goed terecht komt. Daarnaast door te kamperen, zelf mijn eten te bereiden boven een open vuur en te slapen in een tentje in de wildernis, alles back to basic, zal dit alles mij weer doen beseffen hoe goed wij het met elkaar allemaal hebben. Het is fijn dat ik iets terug kan doen voor hen die het veel minder hebben.

Het Rode Kruis in Oeganda heeft meerdere projecten. Het Rode Kruis zet zich in voor de bestrijding van het virus door oa het uitdelen van hygiene pakketten en geven van voorlichting in het grootste vluchtelingenkamp ter wereld. Omdat de gezondheidzorg hier veel minder goed is georganiseerd dan in Nederland, is de hulp van het Rode Kruis essentieel. Lees meer op hun site: Red Cross Uganda

Help mij het Rode Kruis helpen. Ik waardeer het enorm als je mij wilt steunen middels een bijdrage zodat ik het vereiste bedrag van €3.500,- kan meenemen op mijn reis. Alles is welkom van klein tot groot; nog een paar honderd euro te gaan. Dank dank dank!

Warme groet, Monique