Ellen in actie voor Oeganda!

Ellen Rietveld

( Member of team: Ellen & Nienke in actie voor het Rode Kruis )

from €3.500 (40%)

Hoi allemaal,

We hebben ons streefbedrag van 7.000 euro gehaald!

In de afgelopen (meer dan) twee jaar hebben we veel acties bedacht om ons sponsorgeld binnen te halen. Van onze paashazenactie tot ons zelf-ontwikkelde Expedition Slockdown spel, van tweedehands spulletjes verkopen tot biertjes importeren uit België. Af en toe hebben we ons wel zorgen gemaakt of we het wel zouden halen, maar het is ons gelukt! Bedankt iedereen die mee heeft gedaan met één van onze acties, en natuurlijk ook alle donatuers die zomaar geld gegeven hebben.

Wij gaan ons de komende weken verder voorbereiden op onze reis. We hebben al veel kilometers samen in de benen, maar ook de komende weken (en straks tijdens de reis) nog veel wandelkilometers te gaan. We hebben er ontzettend veel zin in!

Van het Rode Kruis hebben we gehoord dat er eind juli door hevige regenval in het gebied van de Mount Elgon wederom overstromingen hebben plaatsgevonden. Helaas hebben deze overstromingen enkele levens gekost en bovendien voor vele huishoudens in het gebied gevolgen gehad. Daarbij kun je denken aan het verlies van vee en schade aan boerderijen, scholen en voertuigen. Het gebied rondom de Mount Elgon is ontzettend groot, en we hebben gehoord dat de situatie op de berg altijd veilig is geweest en nog steeds is. Dit doet ons wel beseffen dat het geld dat we opgehaald hebben op een plek terecht komt waar ze het heel hard nodg hebben. Dus nogmaals heel erg bedankt voor al jullie donaties!

Liefs Ellen en Nienke