Nienke Bruins

Wandelen door de Oegandese wildernis én een steentje bijdagen :-)

( Member of team: Ellen & Nienke in actie voor het Rode Kruis )

Donate now
More information

Waarom doe ik mee? Door de reizen die ik eerder gemaakt heb, ben ik me erg bewust van hoe goed we het in Nederland hebben. Door de Corona-crisis merk je wel ineens hoe kwetsbaar je bent, maar gelukkig hebben we een goede basis qua zorg en voedsel. De Oegandese bevolking is veel meer overgeleverd aan de grillen van de natuur en heeft onze financiële hulp hard nodig. Ik vind het erg mooi dat het Rode Kruis wereldwijd hulp verleent en altijd kijkt naar de huidige situatie en waar steun op dat moment het meest nodig is. Ik vind het bijzonder dat we met eigen ogen kunnen zien wat voor impact ons verzamelde sponsorgeld heeft. Maar natuurlijk ook de trekking zelf... Want hoe gaaf is het om het uiterste van jezelf te vragen om de top te bereiken en back to basic door de Oegandese wildernis te trekken? Het lijkt mij een een hele mooie ervaring om Oeganda op deze manier te ontdekken en vind het fijn dat ik ook een keer echt iets terug kan doen voor de lokale bevolking. 

De komende maanden zullen voor ons in het teken staan van geld inzamelen en trainen. Deze reis maken we met een groep van 30 deelnemers. Samen kunnen we het verschil maken! Maar we hebben jullie hulp wel nodig. Steunen jullie ons door een bedrag te doneren, of deel te nemen aan één van onze acties?

N.B. De reis- en verblijfkosten betalen we zelf en zijn dus niet een onderdeel van het doelbedrag.

De laatste tijd gebeurt er heel veel en het kan natuurlijk gebeuren dat het in september nog niet verstandig en veilig is om deze reis te gaan maken. Mocht dit zo zijn, dan zal de reis verplaatst worden en zullen we dit avontuur op een ander moment alsnog gaan beleven. De donaties die we hebben ontvangen, gaan rechtstreeks naar het Rode Kruis.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

01/05/2020
14:24

Anonymous

View all