natalie dekker

Doelbewust voor het goede doel!

Doneer nu
Meer informatie

Here we go....

Van 20 tot en met 30 september 2020 vindt de allereerste Expedition Red Cross plaats in Oeganda. We gaan op een avontuurlijke trektocht door de natuur van Oost-Oeganda. In zes dagen beklimmen we de top van Mount Elgon. Een tocht van ruim 80 kilometer door de wildernis. Voor en na de trekking bezoeken we een aantal projecten van het Rode Kruis in Oeganda. 

Rode Kruis staat voor hulpverlening aan mensen in nood, dichtbij en verweg.  Middels deze reis wil ik iedereen meenemen in dit project en het doel van het Rode Kruis zichtbaarder maken voor een ieder. Zodat er een 'wij' ontstaat in deze wereld. 

Live what you love. 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

08/03/2020
12:45

Sterre en Pearl

Bekijk alle
  Bekijk alle
08/03/2020 | 12:49

donatie febr 2020 Sterre & Pearl

Mijn lieve Sterre en Pearl hebben van alles rond gebracht bij mensen die wilde doneren; denkend aan plantjes en mooie gevouwde hartjes met theezakjes erin. Wat een lieve mensen die doneren!  Gedoneerd vandaag en foto volgt nog!   Liefs Natalie