Monique loopt voor Red Cross Oeganda

Monique Oosterbaan
from €3.500 (84%)

Growing a better world together is de missie van de Rabobank die mij motiveert om met deze wandeltocht van ruim 80 km berg opwaards, een bijdrage te leveren aan de vele projecten die het Rode Kruis in Oeganda verzorgd. Hoe mooi is het om de projecten waarvoor ik deze fundraising start, straks ook zelf te bezoeken zodat ik met mijn eigen ogen kan zien dat het geld goed terecht komt. Daarnaast door te kamperen, zelf mijn eten te bereiden boven een open vuur en te slapen in een tentje in de wildernis, alles back to basic, zal dit alles mij weer doen beseffen hoe goed wij het met elkaar allemaal hebben en fijn het is dat ik iets terug kan doen voor hen die het veel minder hebben.

Het Rode Kruis in Oeganda heeft meerdere projecten. Inmiddels heeft Corona zich ook geopenbaard in Oeganda en het Rode Kruis zet zich in voor de bestrijding van het virus door oa het uitdelen van hygiene pakketten en geven van voorlichting in het grootste vluchtelingenkamp ter wereld. Omdat de gezondheidzorg hier veel minder goed is georganiseerd dan in Nederland, is de hulp van het Rode Kruis essentieel.

Help mij het Rode Kruis helpen. Ik waardeer het enorm als je mij wilt steunen middels een bijdrage zodat ik het vereiste bedrag van €3.500,- kan meenemen op mijn reis.

Dit kan individueel maar ook als bedrijf. Wil je als bedrijf sponsoren dan zal ik het bedrijfslogo aan mijn site toevoegen zodat iedereen kan zien dat je dit project een warm hart toedraagt. Dank dank dank!

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.