Monique Oosterbaan

Monique loopt voor Red Cross Oeganda

Doneer nu
Meer informatie

Growing a better world together is de missie van de Rabobank die mij motiveert om met deze wandeltocht een bijdrage te leveren aan de vele projecten die het Rode Kruis in Oeganda verzorgd. Hoe mooi is het om de projecten waarvoor ik deze fundraising start, straks ook zelf te bezoeken zodat ik met mijn eigen ogen kan zien dat het geld goed terecht komt. Daarnaast door te kamperen, zelf mijn eten te bereiden boven een open vuur en te slapen in een tentje in de wildernis, alles back to basic, zal dit alles mij weer doen beseffen hoe goed wij het met elkaar allemaal hebben en fijn het is dat ik iets terug kan doen voor hen die het veel minder hebben.

Ik waardeer het enorm als je mij wilt steunen middels een bijdrage zodat ik het vereiste bedrag van €3.500,- kan meenemen op mijn reis. Dit kan individueel maar ook als bedrijf. Wil je als bedrijf sponsoren dan zal ik het bedrijfslogo aan mijn site toevoegen zodat iedereen kan zien dat je dit project een warm hart toedraagt. Dank dank dank!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

08/04/2020
15:19

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
16/03/2020 | 12:49

Start fundraising

Vandaag zit ik thuis te werken vanwege de situatie met het Corona virus en het lijkt net alsof ik in een slechte film ben beland. Is dit de juiste timing om mijn fundraising te starten nu ons land zelf ook te maken heeft met een uitbraak van deze ziekte? Of is het juist wel een goed moment omdat we ons nu met zijn allen realiseren wat de impact is van een pandemie? In Nederland hebben we een goede gezondheidszorg maar dat is in Afrika wel anders. Daar kunnen de gevolgen van deze pandemie nog veel groter zijn. Dus ja, het is wel een goed moement om te starten. En wat ontzettend gaaf dat binnen 10 minuten de eerste weldoeners al hebben gestort! Dat geeft een geweldig goed gevoel, dank Monique en Gijs!