Marion Simons

Opweg naar Uganda

Doneer nu
Meer informatie

Al vanaf mijn kinderjaren wil ik iets doen in een afrikaans land. Steeds was er iets waardoor het toch even niet ging. Ik bleef dit idee wel altijd meedragen en kwam deze expeditie tegen en wist direct "dit is het!". In de situatie waarin ik nu zit, is dit voor nu het meest haalbare. Dan heb ik dan eindelijk toch mijn droom enigszins uit laten komen!

Met het sponsogeld kan het Rode Kruis de mensen daar helpen. In het gebied dat we gaan bezoeken, hebben bewoners geregeld te maken met overstromingen en modderstromen. Oogsten mislukken en de uitbraak van ziekten ligt op de loer. 

Wij zullen tijdens deze expeditie in 6 dagen 80 km gaan wandelen. We beklimmen door de wildernis naar de top van Mount Elgon. Daarnaast zullen we enkele projecten van het Rode Kruis bezoeken.  

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

31/03/2020
16:23

Ilse

Bekijk alle