Chris Immers

Tijd om verder te gaan

Doneer nu
Meer informatie

Er word zoveel gedaan maar zelf de stap zetten is vaak moeilijk, laat mij maar die stappen zetten, dan hoef je zelf niet te lopen!

En dat is precies wat ik ga doen, lopen voor het goede doel waar andere nog niet zijn geweest.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25/02/2020
08:21

Gjalt

Bekijk alle
  Bekijk alle
03/02/2020 | 21:23

Vandaag beginnen voor morgen om de stap te zetten naar een nieuwe toekomst

Vandaag beginnen we voor morgen, om de stap te zetten naar een nieuwe toekomst. Het klinkt zo makkelijk, ergens aan beginnen maar wat als je al gelijk begint met achterstand...achterstand welke door de tijden is opgebouwd en nu langzaam lijkt op te lossen maar met elke gebeurtenis weer terug bij af is. Een klimaat wat idilisch lijkt, maar daarin tegen ook een klimaat waar de gevaren in schuilen.We ondervinden het zelf met de dag, maar hoe is dat ervaren aan de andere kant van de wereld!Hoe toekomst bestendig maken, en hoe een toekomst bieden waar ruimte is om te wonen en te leven. Antworden die ik niet weet, maar me graag voor inzet. Met recht met kleine stapjes helpen we, dus help me deze stap zettenen wie weet realiseen we grote stappen als we het samen doen! Doneer met je hart en gul met je portmonee. Chris zet de stappen met je mee!