Chris Immers

Tijd om verder te gaan

( Member of team: Cuisiniers sans Frontières )

Er wordt zoveel gedaan maar zelf de stap zetten is vaak moeilijk. Laat mij maar die stappen zetten, dan hoef je zelf niet te lopen!

En dat is precies wat ik ga doen, lopen voor het goede doel waar andere nog niet zijn geweest.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

03/05/2020
01:02

Kristin

View all
  View all
03/02/2020 | 21:23

Vandaag beginnen voor morgen om de stap te zetten naar een nieuwe toekomst

Vandaag beginnen we voor morgen, om de stap te zetten naar een nieuwe toekomst. Het klinkt zo makkelijk, ergens aan beginnen maar wat als je al gelijk begint met achterstand...achterstand welke door de tijden is opgebouwd en nu langzaam lijkt op te lossen maar met elke gebeurtenis weer terug bij af is. Een klimaat wat idilisch lijkt, maar daarin tegen ook een klimaat waar de gevaren in schuilen.We ondervinden het zelf met de dag, maar hoe is dat ervaren aan de andere kant van de wereld!Hoe toekomst bestendig maken, en hoe een toekomst bieden waar ruimte is om te wonen en te leven. Antworden die ik niet weet, maar me graag voor inzet. Met recht met kleine stapjes helpen we, dus help me deze stap zettenen wie weet realiseen we grote stappen als we het samen doen! Doneer met je hart en gul met je portmonee. Chris zet de stappen met je mee!