Dominique - PraktijkEigen Cordier

Dominique's PraktijkEigen op Avontuur

Doneer nu
Meer informatie

Steun je mijn avontuur voor het Rode Kruis in Oeganda? Op 20 september dit jaar ga ik 4.500 meter de hoogte in klimmen op de Mount Elgon in Oeganda. Waarom? Omdat ik heel graag een persoonlijke prestatie lever die bijdraagt aan een goed en maatschappelijk doel in Oeganda. Het land waar ik twee jaar met heel veel plezier heb gewoond en gewerkt. Daarom is dit dubbel zo leuk om te doen!

Jouw steun is hard nodig voor de lokale projecten die het Oegandese Rode Kruis opzet en uitrolt. Denk aan de volgende projecten waar het ingezamelde geld naar toe gaat:

- lokale watervoorzieningsprojecten
- gezondheid- en hiegiene
- vrouwen-empowerment 

Super als je me steunt! 

Lieve groet, 


Dominique Cordier
www.praktijkeigen.nl 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/03/2020
15:53

Anoniem

Bekijk alle