Bart Bozelie

Help het Rode Kruis helpen!

( Member of team: Team Caboverde )

Donate now
More information

In september ga ik een trekking doen in Oeganda. Dat is op zich al mooi, maar dit wordt zo veel meer dan een gewone wandelreis. Ik ga op pad om geld binnen te halen voor het Rode Kruis, zodat ze nog beter haar werk kan doen in Oeganda.
De reis betaal ik natuurlijk zelf, maar daarnaast moet elke deelnemer sponsorgeld voor het Rode Kruis meenemen. Dat geld wordt ingezet voor hulp en ondersteuning in Oeganda. En daar heb ik jouw hulp bij nodig!

De reis bestaat uit een beklimming van de 4321 m hoge Mount Elgon. In 6 dagen lopen we door prachtige landschappen naar de top. Ook bezoeken we projecten van het Rode Kruis, zodat nog duidelijker wordt wat voor goede dingen ze daar doen. Zoals het geven van onderwijs aan kinderen, het bieden van ondersteuning in vluchtelingenkampen en het geven van informatie over hygiëne.

En Corona dan?

Ja, het zijn rare en onzekere tijden waar we nu in leven. Ik kan me voorstellen dat je nu wel wat anders aan je hoofd hebt dan Oeganda. Onduidelijk is hoe het Corona virus zich zal ontwikkelen. Het is natuurlijk nog geen september, maar onzeker is het wel.
Toch houdt dat me niet tegen en hopelijk jou ook niet. Met het Rode Kruis hebben we afgesproken dat de reis zonodig naar een ander moment verplaatst kan worden. Dus hoe dan ook gaat de reis door!

Bovendien, als je ziet hoe wij hier in Nederland al worstelen met het virus en de druk die dit geeft op de gezondheidszorg, laat staan hoe dat in Afrika zal zijn.
Hulp is hard nodig dus help mee!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

13/05/2020
08:17

Anonymous

View all