Help het Rode Kruis helpen!

Bart Bozelie

( Member of team: Team Caboverde )

Qr
from € 3.500 (43%)

September 2021 ga ik een trekking doen in Oeganda. Dat is op zich al mooi, maar dit wordt zo veel meer dan een gewone wandelreis. Ik ga op pad om geld binnen te halen voor het Rode Kruis, zodat ze nog beter haar werk kan doen in Oeganda.
De reis betaal ik natuurlijk zelf, maar daarnaast moet elke deelnemer sponsorgeld voor het Rode Kruis meenemen. Dat geld wordt ingezet voor hulp en ondersteuning in Oeganda. En daar heb ik jouw hulp bij nodig!

De reis bestaat uit een beklimming van de 4321 m hoge Mount Elgon. In 6 dagen lopen we door prachtige landschappen naar de top. Ook bezoeken we projecten van het Rode Kruis, zodat nog duidelijker wordt wat voor goede dingen ze daar doen. Zoals het geven van onderwijs aan kinderen, het bieden van ondersteuning in vluchtelingenkampen en het geven van informatie over hygiëne. 

Hulp is hard nodig, nu in Coronatijd, maar zeker ook daarna om de boel weer op te bouwen. Dus help het Rode Kruis helpen!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.