Astrid Jongste

Astrid goes Uganda! Help mij het Rode Kruis te helpen

Meer informatie

Deze expeditie is mij op het lijf geschreven. Ik hou van reizen in Back to Basic omstandigheden en ik wilde graag een keer een reis met toegevoegde waarde voor de lokale bevolking maken. Door het Rode Kruis te steunen, steun ik een organisatie die ik een warm hart toedraag. Natuurlijk ben ik ook toerist in Oeganda. Met deze reis gaat een droom voor mij in vervulling, maar het is meer. Ik krijg ook een beter beeld van wat het Rode Kruis in de praktijk doet. Met de financiële steun helpen we de Oegandese bevolking. Ik voel mij dankbaar en gelukkig dat ik deze reis mag maken. Een buitenkans die ik graag omarm.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

24/09/2020
17:05

Astrid’s taartenservice

Bekijk alle
  Bekijk alle
25/08/2020 | 19:15

De smaak te pakken

Gelukkig, de coronatest was negatief. Ik mag weer naar buiten! Fijn! Na drie dagen binnen zitten was ik vandaag weer heel erg aan een wandeling toe. Vanmiddag naar Beemte gereden om het Holhorsterpad (11 km) te lopen. Een beetje een samenraapsel van mooie natuur en asfalt, maar een prima rondje, ondanks de stromende regen.