Astrid Jongste

Astrid goes Uganda! Help mij het Rode Kruis te helpen

Doneer nu
Meer informatie

Deze expeditie is mij op het lijf geschreven. Ik hou van reizen in Back to Basic omstandigheden en ik wilde graag een keer een reis met toegevoegde waarde voor de lokale bevolking maken. Door het Rode Kruis te steunen, steun ik een organisatie die ik een warm hart toedraag. Natuurlijk ben ik ook toerist in Oeganda. Met deze reis gaat een droom voor mij in vervulling, maar het is meer. Ik krijg ook een beter beeld van wat het Rode Kruis in de praktijk doet. Met de financiële steun helpen we de Oegandese bevolking. Ik voel mij dankbaar en gelukkig dat ik deze reis mag maken. Een buitenkans die ik graag omarm.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

08/04/2020
16:31

Jeroen Bockting Eismann

Bekijk alle
  Bekijk alle
21/03/2020 | 17:10

Bewust aan de wandel.

 Volop zon, een koude wind, een heerlijke voorjaarsdag voor een eerste wandeling voor het Rode Kruis. Op weg naar de winkel voor een nieuwe rugzak en wandelstokken voor de reis naar Oeganda. Vooral om me te oriënteren, want binnenkort ben ik jarig. Leuke kado's om dan te vragen, lijkt mij. De tocht is niet zo lang, slechts 7 km in totaal. maar hij geeft me een goed gevoel. Ik zie mezelf al in het oerwoud staan.... Ben dan ook heel nieuwsgierig naar de kennismakinswebinar van aanstaande woensdag.