Astrid Jongste

Astrid goes Uganda! Help mij het Rode Kruis te helpen

Deze expeditie is mij op het lijf geschreven. Ik hou van reizen in Back to Basic omstandigheden en ik wilde graag een keer een reis met toegevoegde waarde voor de lokale bevolking maken. Door het Rode Kruis te steunen, steun ik een organisatie die ik een warm hart toedraag. Natuurlijk ben ik ook toerist in Oeganda. Met deze reis gaat een droom voor mij in vervulling, maar het is meer. Ik krijg ook een beter beeld van wat het Rode Kruis in de praktijk doet. Met de financiële steun helpen we de Oegandese bevolking. Ik voel mij dankbaar en gelukkig dat ik deze reis mag maken. Een buitenkans die ik graag omarm.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

24/09/2020
17:05

Astrid’s taartenservice

View all
  View all
25/08/2020 | 19:15

De smaak te pakken

Gelukkig, de coronatest was negatief. Ik mag weer naar buiten! Fijn! Na drie dagen binnen zitten was ik vandaag weer heel erg aan een wandeling toe. Vanmiddag naar Beemte gereden om het Holhorsterpad (11 km) te lopen. Een beetje een samenraapsel van mooie natuur en asfalt, maar een prima rondje, ondanks de stromende regen.